PROX Achtertandwiel Aluminium Bekijk groter

PROX Achtertandwiel Aluminium

Nieuw product

Aluminium achtertandwiel

Geef bij de bestelling het bouwjaar van je motor door.

Meer details

37,00 €

Meer informatie

De Prox achtertandwielen van aluminium zijn allemaal gemaakt van hoge kwaliteit 7075-T6 aluminium, het is een van de meest robuuste en sterkste aluminium materialen die beschikbaar zijn op de markt. 
Het gehele tandwiel is met precisie gemaakt met CNC-machines met strikte toleranties om een perfecte pasvorm te garanderen.  Het achtertandwiel met mudgrooves helpt om vuil te verwijderen van de tanden. In tegenstelling tot veel andere tandwielen zijn de mudgrooves speciaal ontworpen en gepositioneerd buiten het drukbereik van de ketting om een duidelijke toename van de duurzaamheid van het tandwiel te bereiken.  De montagegaten zijn allemaal verzonken en schoongemaakt voor een perfecte pasvorm.De Prox achtertandwielen van aluminium zijn allemaal gemaakt van hoge kwaliteit 7075-T6 aluminium, het is een van de meest robuuste en sterkste aluminium materialen die beschikbaar zijn op de markt. 
Het gehele tandwiel is met precisie gemaakt met CNC-machines met strikte toleranties om een perfecte pasvorm te garanderen.  Het achtertandwiel met mudgrooves helpt om vuil te verwijderen van de tanden. In tegenstelling tot veel andere tandwielen zijn de mudgrooves speciaal ontworpen en gepositioneerd buiten het drukbereik van de ketting om een duidelijke toename van de duurzaamheid van het tandwiel te bereiken.  De montagegaten zijn allemaal verzonken en schoongemaakt voor een perfecte pasvorm.